B2B

Ontdek de Magie van Baby Blush en Meer in Onze Showroom!

Welkom bij Baby Blush, waar stijl en comfort samenkomen voor de allerkleinsten. Onze showroom, gelegen op Trademart Showroom 231, opent elke laatste maandag van de maand haar deuren van 10u tot 17u, en we staan ook open voor privéafspraken.

Ontdek Ons Assortiment

In onze gezellige ruimte hebben winkeliers de kans om de prachtige collecties van Puer, Baby Blush, MiniMoiselle en Bebetto kinderwagens te bewonderen en direct te bestellen. Van tijdloze elegantie tot eigentijdse designs, wij bieden een diverse selectie die voldoet aan de behoeften van ouders en de stijl van de kleintjes weerspiegelt.

Plan Jouw Bezoek

Wil je de nieuwste trends ontdekken en de hoogwaardige producten van dichtbij ervaren? Maak dan een afspraak via charmaine@babyblush.be. Of je nu een gevestigde winkelier bent die op zoek is naar unieke producten of een nieuwkomer in de branche, onze showroom is de ideale plek om inspiratie op te doen en jouw assortiment uit te breiden.

Baby Blush staat voor kwaliteit, stijl en persoonlijke aandacht. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in onze showroom, waar elk bezoek een reis is door de prachtige wereld van baby-essentials.

Tot ziens op Trademart Showroom 231!